Chronische vermoeidheid

Chronische vermoeidheid

Chronische vermoeidheid is iets heel lastigs. Vaak voor u om uit te leggen aan de buitenwereld, want het is vaak niet makkelijk te zien. Voor een arts omdat het lastig grijpbaar is. De oorzaak kan namelijk heel divers zijn. Daarnaast kan als het al wat langer duurt ook vele ander processen in het lichaam verstoren. Zodat de klachten ook nog eens kunnen uitbreiden naar andere zaken.

Kortom, niet makkelijk. Maar dat wil niet zeggen dat het niet aangepakt kan worden. Een kPNI professional gaat met u de zoektocht aan naar wat u lichaam kan helpen om de energiehuishouding op gang te brengen. Omdat de oorzaken heel divers zijn, zal de zoektocht alle processen maar ook gebeurtenissen die significant zijn geweest in uw leven betrekken.

Een rode draad die wordt gezien bij de meeste mensen met chronische vermoeidheid is een infectie met Epstein Bar. Dit wordt ook wel Pfeiffer genoemd. Omdat dit een infectie is die bij de kinderziekten gerekend mag worden, is de kans ook groot dat u er mee in aanraking bent geweest. Nu zeggen wij niet dat deze infectie behandeling de oplossing is. Was het maar zo simpel.