Je aansluiten bij de community van kPNI.nl heeft vele voordelen. Voor jouw als kPNI student of afgestudeerde, maar ook voor ons allen als beroepsgroep. 

 

De voordelen op een rijtje:

– Actief meehelpen met het vergroten van de bekendheid van klinische Psycho Neuro Immunologie

– Deel zijn van ons mooie beroepsgroep

– Toegang tot het besloten forum waar veilig en zonder commerciële belangen jouw vragen gesteld kunnen worden en waar je in contact kan komen met collega’s. Bijv. voor intervisie groepen, delen van ervaringen met e-dossier pakketten, etc. 

– Onze professioneel opgemaakte brochure gebruiken in jouw praktijk

– Toegang tot ledenevenementen waar kennis wordt vergroot met sprekers. 

– Meeliften op naamsbekendheid door de blogs die wij als groep op de site publiceren. Wil je meeschrijven? Dat kan zeker. Daarmee vergroot je de zichtbaarheid van jouw praktijk.

– kPNI Nederland heeft contact met kPNI Belgium, kPNI Duitsland, kPNI Zwitserland wat voordelen genereert en overlegt over gezamenlijke congressen

– Ook heeft kPNI.nl contact met opleiders over de kwaliteit van de opleiding, maar ook met beroepsverenigingen voor zaken die ons als therapeuten raken. 

– Naast natuurlijk zichtbaarheid van jouw praktijk tussen al deze professionals. Jouw praktijk mag al op de site als je PNI1 hebt afgesloten met een behaald examen (meld je dan aan student ook als je niet of nog niet verder gaat maar wel praktijk voert op basis van de kPNI-kennis) . 

Meer vragen? Mail ons via het contact formulier. 

 

Ik ben een student

Ik ben een praktijkhouder