Praktijk Groenoord

Praktijk Groenoord


Groenoord 36 Alphen aan den Rijn Nederland

Bedrijfsinformatie

Natalie Helmer is kPNI therapeut  bij Praktijk Groenoord, PNI Skincare en kPNI Therapie. Zij is gespecialiseerd in huidverbetering, kPNI therapie, Orthomoleculaire geneeskunde volgens de PNI, Fytotherapie, Mycotherapie en  Bionome huidverzorging met ruim twintig jaar ervaring.

Hoe werkt Praktijk Groenoord? Tijdens het eerste consult zoek ik op basis van een diagnostisch vraaggesprek met u als patiënt naar de oorzaak van de gezondheidsklacht of ziekte. Door het stellen van specifieke vragen over het functioneren van het lichaam wordt vaak al snel duidelijk welke lichaamsprocessen niet meer optimaal functioneren of uit balans zijn.

Samen met u stel ik een behandelplan op zodat u duidelijk weet waar de therapie uit bestaat en hoelang deze naar alle waarschijnlijkheid zal duren. Omdat de eventuele aan te schaffen voedingssupplementen of plantaardige middelen niet vergoed worden, zal ik ook de kosten die voor het volgen van de therapie nodig zijn in kaart brengen.

Als u besluit de therapie te volgen zal het eerste vervolgconsult na ongeveer vier weken plaatsvinden. Na vier weken bekijken we samen welke verbeteringen er zijn opgetreden of welke veranderingen u waarneemt en op welk gebied nog meer resultaat geboekt kan worden.

Mijn doel is om samen uw gezondheid en huid in optimale conditie te brengen.

Specialisme

Openingstijden

Maandag :9:00 - 17:00

Dinsdag :19:30 - 21:00

Donderdag :19:30 - 21:00

Vrijdag :9:00 - 12:00

Bedrijf

Praktijk Groenoord

28073928

Contact Informatie

Shopping cart

close
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top