Centrum Engelbrecht

Centrum Engelbrecht

Van der Valk, Ruimtevaart 24 Amersfoort Nederland

Bedrijfsinformatie

Het symptoom is nooit het échte probleem. De oorzaak van je aanhoudende klacht schuilt vaak in iets wat je nog niet weet, anders was het mogelijk al opgelost. Een ‘klein, onschuldig’ probleem uit het verleden kan nu en later voor grote problemen of ziektebeelden zorgen. De oplossing ligt dus in het verleden en in deze zoektocht maakt kPNI het verschil. Ik kijk verder dan het symptoom en leg je haarfijn uit hoe een vroegere niet opgeloste (psychische of lichamelijke) wond kan leiden tot je uiteindelijke ziekte.

Gezamenlijk doorgronden we ‘hoe’ en ‘waarom’ jouw klacht is ontstaan en koppelen daar een aangepaste behandeling aan, waarbij de kPNI de rode draad is. Achter elke patiënt en klacht schuilt een individueel verhaal, waardoor er bij mij geen standaard behandeling bestaat. Twee personen met dezelfde klacht hebben zo goed als nooit baat bij dezelfde behandeling.

Ik behandel jou dus als individu met je klacht en niet andersom. Ik geef je zelf de tools om de genezing te versnellen. Vanuit de kPNI is de overtuiging dat hier het begin van de oplossing ligt.

Meer weten? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Features

Bedrijf

Centrum Engelbrecht

Contact Informatie

Shopping cart

close
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top