Specialismen

  • Allergie en huidproblemen

Beschrijving

Natalie is gespecialiseerd in kPNI Leefstijl, Voeding en Orthomoleculaire geneeskunde en huidverbetering met ruim twintig jaar ervaring. Door leefstijl geneeskunde toe te passen is het mijn doel om samen met u te werken aan het herstel van uw (lichamelijke-) huidklachten.

Hoe werkt Praktijk Groenoord? Tijdens het eerste consult zoek ik op basis van een diagnostisch vraaggesprek met u als patiënt naar de oorzaak van de gezondheidsklacht of ziekte. Door het stellen van specifieke vragen over het functioneren van het lichaam wordt vaak al snel duidelijk welke lichaamsprocessen niet meer optimaal functioneren of uit balans zijn.

Samen met u stel ik een behandelplan op zodat u duidelijk weet waar de therapie uit bestaat en hoelang deze naar alle waarschijnlijkheid zal duren. Omdat de eventuele aan te schaffen voedingssupplementen of plantaardige middelen niet vergoed worden, zal ik ook de kosten die voor het volgen van de therapie nodig zijn in kaart brengen.

Als u besluit de therapie te volgen zal het eerste vervolgconsult na ongeveer vier weken plaatsvinden. Na vier weken bekijken we samen welke verbeteringen er zijn opgetreden of welke veranderingen u waarneemt en op welk gebied nog meer resultaat geboekt kan worden.

Mijn doel is om samen uw gezondheid in optimale conditie te brengen.

Openingstijden

Open
Vanaf Tijd Tot Tijd Extra Tekst
Maandag 9:00 21:00 behandeling op afspraak
Dinsdag 9:00 21:00 behandeling op afspraak
Woensdag 9:00 21:00 behandeling op afspraak
Donderdag 9:00 21:00 behandeling op afspraak
Vrijdag 9:00 17:30 behandeling op afspraak
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Contact

E-mail
nataliehelmer@live.nl
Telefoon
0653514143
Website
https://www..praktijkgroenoord.nl
Adres
Groenoord 36

Bedrijf

Bedrijfsnaam
Praktijk Groenoord
KvK Nummer
28073928
Logo