kPNI-therapie:visie en uitleg per ziektebeeld

kPNI therapie is een denkwijze. Hierdoor kunnen vele ziektebeelden behandeld worden vanuit onze aanpak. Dus bij vele chronische klachten en ziekten kan een kPNI behandelaar u ondersteunen. Ook voor acute klachten kunt u bij onze kPNI Professionals terecht. In onze opleiding wordt gebruik gemaakt van wetmatigheden bij processen in het lichaam. Dit noemen we binnen de KPNI werkingsmechanismen.

Voor het overzicht hebben wij ziektebeelden gegroepeerd in 10 hoofdgroepen. Helaas is het niet zo zwart-wit. Mocht u er niet uitkomen of staat wat u zoekt er (nog) niet tussen? Belt u dan gerust voor meer info of email ons. We brengen u graag in contact met een professional met kennis en ervaring van uw klachten of ziektebeeld.

 

Note: het opbouwen van deze artikelen kost helaas veel tijd. Daarom kan het zijn dat uw klacht of ziektebeeld er nog niet tussen staat. We werken hier hard aan. Dank voor u geduld en schroom niet om ons te benaderen als u inhoudelijke vragen heeft. We staan u graag te woord en helpen u graag.

Allergie/Huidproblemen

Auto-immuunziekten/erfelijke ziektebeelden

Energietekort / vermoeidheid

Hormonale klachten

Maag en darmklachten / spijsverteringsproblemen

Neuro-degeneratieve ziektebeelden

Ontwikkelingsproblematiek

    Overgewicht en hart/vaatklachten

      Pijnklachten

        Psychische klachten