Over Ons

Welkom bij klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI).

Bedankt voor uw interesse voor de klinische Psycho-Neuro-Immunologie BV (kPNI). Het vertegenwoordigt de belangen van cliënten/patiënten, therapeuten en artsen op het gebied van de klinische Psycho-Neuro-Immunologie. De klinische Psycho-Neuro-Immunogie (kPNI) ) is een continu groeiende interdisciplinaire wetenschap wat de complexe interrelaties tussen gezondheid en ziekte bestudeerd en deze kennis integreert in de klinische dagelijkse behandeling.  

We nodigen u uit om meer te leren over het snel ontwikkelende vakgebied.Voor zowel als u iemand bent met chronische gezondheidsvraagstukken die een goede behandelaar zoekt, maar ook voor kPNI-behandelaars die ons netwerk willen versterken en kPNI willen uitdragen. Snel naar "wat houdt kPNI in"

Op deze website vindt u achtergrondinformatie, uitleg vanuit de kPNI denkwijze, nieuwsfeiten voor diverse ziektebeelden, maar ook een database van professioneel werkende kPNI-behandelaars die met zijn allen dit mooie vakgebied bekend willen maken bij een ieder die kampt met chronische gezondheidsklachten.

Ons doel:

Mensen bekend maken met de klinische Psycho-Neuro-Immunologie en het liefst samenwerkend met artsen en specialisten zodat we uw gezondheid vanuit de oorzaak kunnen gaan verbeteren. Graag nodigen we de media ook uit om contact met ons op te nemen.

De link met de missie en visie volgt nog. 

Zoek een behandelaar

Professionele kPNI-ers