Over Ons

Welkom bij klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI).

Hier ben je aan het juist adres voor informatie over uiteenlopende, vooral chronische, ziektebeelden en een lijst met professionele kPNI-behandelaars die oorzakelijk chronische gezondheidsproblemen behandelen vanuit de kPNI-visie.Deze visie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

De behandelaars (artsen en therapeuten) die je op deze site vindt, zijn allen op minimaal HBO-niveau geschoold. Ze houden jaarlijks hun vakkennis bij, voldoen aan de Plato termen voor medische basiskennis en ze zijn er om veel uiteen lopende gezondheidsproblemen te doorgronden en handvatten aan te reiken om verbetering te geven. 

De klinische Psycho-Neuro-Immunogie (kPNI) ) is een continu groeiende interdisciplinaire wetenschap wat de complexe interrelaties tussen gezondheid en ziekte bestudeert en deze kennis integreert in de klinische dagelijkse behandeling.  

Ben je kPNI afgestudeerd behandelaar, dan nodig ik je uit om je bij ons aan te sluiten en ons mooie vakgebied snel bekender te maken bij een grotere groep mensen, maar vooral ook bij collega's voor verbeterde samenwerking en patiëntenverenigingen. 

Snel naar "wat houdt kPNI in"

Ons doel:

Erkenning voor de discipline kPNI, ons als kPNI-behandelaars te verenigen, vindbaarheid te verhogen en verder te professionaliseren maar vooral mensen bekend maken met de klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Het liefst samenwerkend met artsen en specialisten zodat we de gezondheid vanuit de oorzaak gezamenlijk kunnen gaan verbeteren. Graag nodigen we ook de patiëntenverenigingen, verzekeraars en media uit om contact met ons op te nemen.

Zoek een behandelaar

Professionele kPNI-ers